Babs' Spring Wedding

Intră în universul jocului Babs' Spring Wedding și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri barbie!

Hei, fashionistas! Este sezonul nunților și avem cel mai tare joc de îmbrăcat pentru voi. Faceți cunoștință cu Babs și Kevin, cuplul super drăguț care se căsătorește într-o frumoasă zi de primăvară. Și să nu uităm de cele trei domnișoare de onoare uimitoare care au nevoie de ajutorul vostru pentru a arăta fabulos!

Babs este o adevărată gagică, dar are nevoie de rochia perfectă pentru a se potrivi cu frumusețea ei. Iar Kevin, ei bine, arată bine în costumul său, dar ar avea nevoie de puțin ajutor pentru accesorizare. Cât despre domnișoarele de onoare, toate sunt superbe, dar vor să iasă în evidență în această zi specială.

Aici intervii tu, consilier de modă extraordinar! Ai acces la toate ultimele tendințe de primăvară, de la imprimeuri îndrăznețe la nuanțe pastelate. Va trebui să amesteci și să asortezi pentru a crea look-urile perfecte pentru acești porumbei și pentru petrecerea lor de nuntă.

Dar nu-ți face griji, nu ești singură în această misiune vestimentară. Vei avea acces la tot felul de accesorii cool, cum ar fi bijuterii funky și pantofi statement. Și nu poți uita de coafură și machiaj - aceste doamne trebuie să fie perfecte!

Deci, ce mai aștepți? Pregătește-te să faci o adevărată magie de stil pentru Babs, Kevin și domnișoarele lor de onoare. Aceasta este nunta anului, iar tu ai puterea de a o face să arate absolut uimitoare!

Jocuri similare:

Îți place Babs' Spring Wedding? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Barbie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.