Bridezilla: Prank The Bride

Intră în universul jocului Bridezilla: Prank The Bride și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mirese!

Pregătește-te pentru cea mai tare aventură dress-up în senzația free-to-play, Bridezilla: Prank The Bride! Acest joc este o bijuterie orbitoare în domeniul jocurilor de îmbrăcat, adresându-se în special fetelor pasionate de modă care adoră să joace jocuri de modă online.

Faceți cunoștință cu Babs, superba viitoare mireasă blondă care, în ziua cea mare, își descoperă rochia de mireasă imaculată pătată cu cafea. Plină de nervi, ceea ce trebuia să fie o mireasă veselă se transformă într-o adevărată Bridezilla. Nu vă temeți, deoarece cele trei domnișoare de onoare loiale ale ei intervin pentru a o ajuta să aleagă o ținută mult mai frumoasă pentru ziua nunții.

Misiunea ta este să selectezi ansamblul de nuntă perfect pentru fiecare dintre cele trei domnișoare de onoare. Scufundă-te în dulapurile domnișoarelor de onoare pentru a alege cele mai elegante rochii, apoi accesorizează-le cu bijuterii, genți, ochelari de soare și alte obiecte șic. Dar asta nu este tot - va trebui să creați și machiajul perfect pentru fiecare domnișoară de onoare, selectând dintr-o multitudine de coafuri, farduri de ochi, rujuri, forme și culori de sprâncene, diverse stiluri de gene și farduri.

Bineînțeles, mireasa însăși așteaptă cu nerăbdare ajutorul tău pentru a obține cea mai cool ținută: o rochie uimitoare, un voal, o coafură elegantă, accesorii pentru păr și machiaj împodobit cu buchete de flori și multe alte accesorii de mireasă.

Va fi mirele impresionat de noul look al lui Babs? Transformă această zi într-una de neuitat pentru tânărul cuplu.

Și iată cireașa de pe tort (de nuntă) - după ce ai creat aceste ținute fabuloase, le poți descărca și le poți împărtăși cu cei mai apropiați prieteni și familie, transformând capodoperele tale de modă în subiect de discuție în oraș!

Bridezilla: Prank The Bride nu este doar un joc; este o călătorie în lumea plină de farmec a nunților și a modei. Joacă acum și devino stilistul suprem pentru Babs și domnișoarele ei de onoare!

Jocuri similare:

Îți place Bridezilla: Prank The Bride? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mirese pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.