Doc Darling Bone Surgery

Intră în universul jocului Doc Darling Bone Surgery și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu doctori!

După un accident nefericit de scuter, o plimbare rapidă la medic este singura modalitate de a vă asigura o recuperare bună. În Doc Darling Bone Surgery trebuie să îndeplinești diverse sarcini pentru a te asigura că pacientul tău părăsește spitalul ca nou. Aceste sarcini variază de la curățarea rănilor, la îndepărtarea resturilor, dar și la a te asigura că toți germenii sunt eliminați. Și, deși fiecare dintre aceste activități te provoacă în moduri diferite, toate sunt distractive și te lasă să ghicești ce îți rezervă Doc Darling Bone Surgery în continuare.

În timp ce parcurgeți lista de sarcini pentru vindecarea pacientului, vor fi testate diferite abilități, dar din fericire Doc Darling Bone Surgery vă ghidează prin acest proces cu instrucțiuni ușor de urmat. Iar combinația de muzică veselă și grafică plină de viață face ca aceste sarcini să fie mult mai plăcute. Prin intermediul graficii stilizate, puteți înțelege cu ușurință ce trebuie să faceți, iar pașii sunt toți prezentați în moduri amuzante și intuitive, astfel încât nu există timp mort sau timp petrecut ghicind ce trebuie să faceți în continuare.

Și vei aprecia grafica stilizată, deoarece rănile pe care le-a suferit personajul arată destul de grav. Din fericire, ești acolo pentru a o ajuta, iar ea se va întoarce în cel mai scurt timp pentru a se bucura de scuterul ei.

De-a lungul a șase niveluri unice, vei putea încerca diverse instrumente, de la aparate cu raze X care detectează fracturi la pistoale care împușcă germeni, arsenalul de vindecare pe care îl ai la dispoziție este cu adevărat impresionant. Și în timp ce fiecare nivel are ceva nou de încercat, le vei stăpâni rapid pe fiecare dintre ele.

Vindecați un alt personaj prietenos pe Jocurigratuite.ro atunci când jucați Doc Darling Bone Surgery.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, puteți folosi butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele din joc. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, puteți atinge ecranul pentru a obține aceeași funcționalitate.

Jocuri similare:

Îți place Doc Darling Bone Surgery? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu doctori pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.