TikTok Diva Dentist Adventures

Intră în universul jocului TikTok Diva Dentist Adventures și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu doctori!

TikTok Diva Dentist Adventures urmărește aventurile pe care o cunoscută artistă din TikTok le are în timp ce merge la dentist. După ce a mâncat tot felul de alimente, ea ajunge să se confrunte cu o durere de dinți puternică, așa că are nevoie de dentist pentru a rezolva asta pentru ea. De aici încep aventurile TikTok Diva Dentist Adventures. Obiectivul principal al întregii experiențe este să încerce să elimine acea durere nedorită cât mai repede posibil.

Aveți mai multe unități din care puteți alege și, de fiecare dată când jucați, veți fi îndrumați cu privire la ce elemente să alegeți pentru a finaliza operația dentară. Fiecare operație este unică, iar asta o face atât de interesantă, faptul că poți deține controlul și poți alege totul pentru a-l ajuta pe starul TikTok să se facă bine.

Rețineți că fiecare nivel este unic și trebuie să folosiți instrumentele potrivite pentru a o face să se simtă mai bine. Întotdeauna vor apărea tot felul de provocări, cum ar fi infecții, probleme dentare minore, chiar și un abces. TikTok Diva Dentist Adventures este un joc excelent pentru toată lumea și mai ales pentru copii, deoarece aceștia au ocazia să învețe mai multe despre problemele dentare și, mai bine, pot găsi calea potrivită pentru a le rezolva. Pe lângă faptul că este educativ, TikTok Diva Dentist Adventures este și distractiv, iar tu îl poți juca acum!

Jocuri similare:

Îți place TikTok Diva Dentist Adventures? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu doctori pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.