Dot Rush

Intră în universul jocului Dot Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Testează-ți reflexele și asigură-te că abilitățile tale de coordonare mână-ochi sunt pregătite pentru a face față provocării supreme atunci când joci Dot Rush, un joc distractiv și rapid pe care îl poți juca oricând pe Jocurigratuite.ro.

În Dot Rush trebuie să deviezi bilele roșii și albastre care vin spre structura plasată în centrul ecranului. Pentru a le devia trebuie să te asiguri că bilele care se ciocnesc sunt de aceeași culoare. Dacă dai click pe ecran, bilele vor schimba pozițiile. Această schimbare constantă a pozițiilor va asigura că vei obține cele mai mari scoruri posibile.

În timp ce jocul poate părea înșelător de ușor, cu cât joci mai mult, cu atât lucrurile pot deveni mai dificile, iar o singură mișcare greșită înseamnă că trebuie să reîncepi nivelul.

Obține un scor mare în Dot Rush și distrează-te când joci pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Dot Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.