Draw Parking

Intră în universul jocului Draw Parking și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu parcări!

Draw Parking este un joc de parcare captivant în care obiectivul tău este să desenezi locul de parcare potrivit pentru mașina dorită. Fiecare mașină are o culoare diferită, așa că trebuie să te asiguri că găsești spațiul de parcare adecvat. Pe măsură ce parcurgeți nivelurile, acestea devin mult mai provocatoare, fiecare nivel având propria sa întorsătură asupra formulei. Ceea ce este grozav, pentru că adaugă un sentiment de imersiune foarte interesant.

Ceea ce vă va plăcea la Draw Parking este faptul că este o experiență inovatoare, interesantă și plăcută, cu numeroase moduri de joc. De asemenea, există zeci de niveluri de jucat, fiecare dintre ele aducând o gamă largă de idei noi în combinație. Dacă ești foarte pasionat de jocurile de puzzle și vrei să încerci ceva nou și interesant, Draw Parking este jocul potrivit pentru tine. Are o gamă vastă de caracteristici, iar în final beneficiile sunt printre cele mai bune din toate timpurile.

Cu Draw Parking, de fiecare dată când joci este o nouă provocare, așa că este o modalitate excelentă de a-ți testa abilitățile. Dacă vă plac jocurile de puzzle, mergeți la Jocurigratuite.ro și jucați Draw Parking astăzi!

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului dacă ești pe un PC sau atinge și ține apăsat ecranul dacă ești pe un dispozitiv mobil pentru a trasa o linie spre locul de parcare. Desenează linia în așa fel încât să eviți orice obstacol și asigură-te că mașina se îndreaptă în direcția corectă care este indicată în locul de parcare.

Jocuri similare:

Îți place Draw Parking? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu parcări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.