Dumb Ways to Die

Intră în universul jocului Dumb Ways to Die și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri amuzante!

Bucură-te de o mulțime de mini-jocuri amuzante (și brutale) în Dumb Ways to Die, un joc în care viața unor personaje simpatice, dar surprinzător de stupide, este mereu la un pas de un sfârșit dureros. Poți preveni aceste sfârșituri luând parte la o serie de provocări scurte în care reflexele și gândirea ta rapidă vor face o diferență uriașă. Unele dintre ele vor supraviețui, dar, din păcate, multe dintre ele nu vor supraviețui. Așadar, înainte de a juca Dumb Ways to Die asigură-te că nu ești genul de om scârbit, deoarece unele morți pot fi mai brutale decât te-ai aștepta.

Viteza la care jocul se așteaptă să reacționezi este foarte mare, iar cea mai mare parte a provocării din Dumb Ways to Die vine de aici, dar odată ce începi să cunoști cum este configurată lumea din Dumb Ways to Die, știi oarecum la ce să te aștepți și vei deveni din ce în ce mai bun la salvarea acestor personaje adorabil de proaste. De la faptul că trebuie să stingi un incendiu apăsând rapid pe ecran pentru a fugi, până la a te feri de mușcăturile care se apropie sau a distruge asteroizi, situațiile pe care le vei avea în Dumb Ways to Die sunt în mare parte absurde, dar acest lucru te asigură că ești ținut în priză și menține lucrurile proaspete și distractive. Iar atunci când nu vei reacționa suficient de repede, vei avea o a doua șansă, când sperăm că vei reuși să reușești.

Pe parcursul Dumb Ways to Die vei avea ocazia să experimentezi o mulțime de mini-jocuri, iar în timp vei reuși să le învingi pe toate. Așadar, joacă-te pe Jocurigratuite.ro și vezi unde te duce aventura.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a interacționa cu jocul. Fiecare mini-joc are instrucțiuni cu privire la modul de interacțiune cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Dumb Ways to Die? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri amuzante pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC