Fish Story

Intră în universul jocului Fish Story și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

În Fish Story jocurile de tip match 3 sunt aduse sub apă și, cu o grafică nouă și proaspătă, cu muzică optimistă și multe alte îmbunătățiri, se va dovedi a fi o experiență de neuitat. Se poate spune că va aduce un strop de bucurie în viața ta! Fă cunoștință cu Poseidon. Este posibil să fi auzit de el, pentru că este, până la urmă, zeul mărilor. El va fi ghidul tău în această aventură încântătoare.

Și când ai la dispoziție peste 700 de nivele, sigur vei avea nevoie de cineva care să te ghideze și să te învețe tot felul de trucuri utile, ca să nu te îneci în atâtea informații sau să te pierzi în rezolvarea tuturor puzzle-urilor complicate. Pe lângă toate nivelurile disponibile, poți să completezi misiuni zilnice pentru a câștiga monede și boostere suplimentare, și poți juca și provocarea zilnică pentru a câștiga stele suplimentare care te-ar putea ajuta să deblochezi cufere pline de comori și porți către niveluri noi. Reține că există evenimente periodice Treasure Hunt, în cadrul cărora vei colecta comori de pirați uitate.

Explorează mările cu ajutorul lui Jocurigratuite.ro atunci când te joci Fish Story!

Jocuri similare:

Îți place Fish Story? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.