Candy Riddles

Intră în universul jocului Candy Riddles și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

Cu o grafică care îți va lăsa gura apă, Candy Riddles este cu siguranță un joc care se joacă cel mai bine după ce ai avut o masă consistentă înainte. Acest joc dulce de tip match 3 îți dă sarcina să potrivești fursecuri drăguțe și bomboane colorate pentru a curăța masa.

Știm cu toții că zahărul creează dependență, iar acest joc este exact ca și zahărul. Și nu numai din cauza bunătăților delicioase afișate. Cu gameplay-ul său distractiv pe care îl cunoști și îl iubești deja, Candy Riddles te va face cu siguranță să vrei să te întorci pentru încă o porție. Și te așteaptă o mulțime de niveluri provocatoare! Odată ce ai prins gustul, vei continua să te întorci și să încerci să treci încă un nivel.

Jocurigratuite.ro aduce bucurie cu Candy Riddles, așa că ia loc la masă și bucură-te de o porție completă de distracție!

Jocuri similare:

Îți place Candy Riddles? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.