Free Cell Solitaire

Intră în universul jocului Free Cell Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Free Cell Solitaire este una dintre cele mai interesante și interesante variante de solitaire care a devenit extrem de populară în ultimele decenii. Ceea ce îl face atât de cool și distractiv este faptul că trebuie să creezi grămezi de cărți pe tablă. Și poți avea clasament de cărți descrescătoare cu culori alternative. Ca întotdeauna, trebuie să le stivuiești începând de la as și mergând până la rege.

Cu toate acestea, frumusețea lui Free Cell Solitaire este că poți renunța la o carte dacă dorești, pentru a face lucrurile mai ușoare pentru tine. Cu toate acestea, acest lucru va scădea cantitatea de cărți pe care le poți trage deodată, așa că nu poți exagera. Dar tocmai asta face ca Free Cell Solitaire să fie distractiv, faptul că poți experimenta și încerca mereu idei noi.

Jocul Free Cell Solitaire de pe Jocurigratuite.ro vă arată scorul actual și, de asemenea, câte mutări ați făcut. Asta înseamnă că poți ține evidența modului în care joci și că poți încerca mereu să îți depășești scorul. Free Cell Solitaire este un joc cu o mare valoare de reluare, așa că merită să îți petreci timpul!

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a selecta cărțile dacă folosiți un PC sau atingeți ecranul pentru a le selecta dacă folosiți un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Free Cell Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.