FreeCell Solitaire

Intră în universul jocului FreeCell Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

FreeCell Solitaire este o alegere excelentă atunci când ai chef de un joc de solitaire, dar vrei să pui toate șansele în favoarea ta, pentru că fiecare joc din FreeCell Solitaire poate fi câștigat, spre deosebire de jocul clasic de solitaire, unde poți muta cărțile în așa fel încât jocul să devină imposibil de câștigat.

În FreeCell Solitaire poți vedea toate cărțile, deoarece toate sunt întoarse de la început, și ai la dispoziție și patru locuri unde poți pune cărțile care te încurcă temporar și îți strică strategia. La fel ca în solitaire, trebuie să stivuiești cărțile în cascadă, în ordinea suitei și trebuie să ai grijă să alternezi culorile cărților.

Joacă o partidă de FreeCell Solitaire pe Jocurigratuite.ro și stivuiește cărțile în ordinea corectă pentru a câștiga runda.

Jocuri similare:

Îți place FreeCell Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.