Guess the Square Root

Intră în universul jocului Guess the Square Root și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de matematică!

Stăpânește matematica cu ajutorul Guess the Square Root și Jocurigratuite.ro și învață toate pătratele perfecte de la 1 la 1000. Ca toate conceptele pe care trebuie să le înveți, repetiția este cheia și ce modalitate mai bună de a repeta și de a învăța dacă nu cu ajutorul jocurilor video? Cu Guess the Square Root ai un joc de întrebări și răspunsuri amuzant, dar nu unul asemănător cu unul dintre testele la care te-ai putea gândi când erai la școală. Adăugând mecanici de joc la un test tradițional, Guess the Square Root face ca fiecare alegere pe care o faceți să fie una interesantă.

Și pentru că repetiția este cheia succesului tău, în Guess the Square Root poți oricând să îți testezi din nou memoria și abilitățile tale la matematică. În cel mai scurt timp vei fi învățat toate pătratele perfecte de la 1 la 1000. La fiecare întrebare ai la dispoziție un total de 5 secunde, dar chiar dacă nu reușești, poți încerca din nou și nu vei fi eșuat, pentru că tot poți spune că ai învățat ceva nou.

Testează-ți abilitățile matematice și distrează-te pe Jocurigratuite.ro când joci Guess the Square Root.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului pe dreptunghiurile albastre pentru a selecta răspunsul corect. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Guess the Square Root? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de matematică pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.