Handless Millionaire

Intră în universul jocului Handless Millionaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de băieţi!

Cât de departe ai merge pentru a face niște bani? Ți-ai da mâna? Handless Millionaire este o versiune violentă a unui joc de divertisment imaginar, în care poți păstra banii pe care reușești să pui mâna. Sună simplu, nu-i așa? Șmecheria este că banii pe care trebuie să îi iei se află în spatele unei ghilotine, care este cunoscută pentru că a tăiat mâinile concurenților anteriori.

Dacă vrei să pleci cu banii, dar și cu ambele mâini, trebuie să înveți tiparul unic după care funcționează ghilotina. Cu cât avansezi mai mult în Handless Millionaire, cu atât aceste tipare devin mai complicate, iar atunci când îți pui mâinile la bătaie, miza este întotdeauna mare. Și, spre deosebire de alte jocuri, fie pleci acasă cu toți banii de premiu, fie îți pierzi mâinile. Nu există cale de mijloc în Handless Millionaire.

Pune mâna pe premiul în bani atunci când joci Handless Millionaire pe Jocurigratuite.ro și testează-ți reflexele.

Cum se joacă

Controlează mâna folosind mouse-ul pentru a apuca banii care se balansează de cealaltă parte a ghilotinei. Când ajungi la bani, apasă butonul stâng al mouse-ului și retrage-ți rapid mâna.

Jocuri similare:

Îți place Handless Millionaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de băieţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.