Haunt the House

Intră în universul jocului Haunt the House și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de groază!

Devino o fantomă drăguță și îngrozește oaspeții din conacul înfricoșător de pe Haunt the House când te joci pe Jocurigratuite.ro. Mulțumită puterii emulației și cu ajutorul Ruffle.js, puteți juca unele dintre jocurile Flash preferate, direct din browser, pe Jocurigratuite.ro. Refaceți unele dintre jocurile clasice preferate sau descoperiți-le pentru prima dată pe Jocurigratuite.ro și bucurați-vă de nenumărate ore de distracție.

În Haunt the House, după cum sugerează și numele, acțiunea se desfășoară într-o casă bântuită. Dar, probabil un pic diferit de ceea ce te-ai putea aștepta, în Haunt the House preiei rolul unei fantome care trebuie să sperie oaspeții, și nu invers. De obicei, în jocurile de groază trebuie să fugi de situații înfricoșătoare, dar în Haunt the House sarcina ta este să sperii toți oaspeții din casă. Ai făcut acest lucru în tot felul de moduri creative, dar mai ales prin manipularea mediului înconjurător. Așadar, pregătește-te să posezi dulapuri și să le deschizi ori de câte ori se întâmplă să treacă un oaspete pe acolo, sau pur și simplu preia tot felul de elemente din mediul înconjurător și mută-le în jur.

Cum casa este plină de oaspeți, veți avea mult de lucru dacă doriți să îi speriați pe oameni, dar din fericire există o mulțime de oportunități de a-i face pe oaspeți să fugă urlând. Găsirea modalității potrivite de a-i face pe oaspeți să fugă îngroziți este doar una dintre bucuriile pe care le aduce Haunt the House.

Sperie-i pe invitați și intră în rolul unei fantome drăguțe când joci Haunt the House pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD pentru a vă deplasa și apăsați tasta Space pentru a poseda obiectele. Urmează instrucțiunile din joc pentru a efectua mișcări mai avansate.

Jocuri similare:

Îți place Haunt the House? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de groază pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC