Heart Star

Intră în universul jocului Heart Star și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri în 2!

În Heart Star ești un fel de ambasador al iubirii și trebuie să aduci ambele personaje în același loc, astfel încât să poată avansa, împreună, desigur, la nivelul următor. Pentru a realiza acest lucru trebuie să cooperezi unul cu celălalt și să preiei controlul ambelor personaje pentru a-ți atinge obiectivul.

Grafica drăguță, muzica veselă și sarcina nobilă pe care încerci să o îndeplinești este ceva ce te va face să vrei să vezi această aventură până la capăt. De asemenea, puzzle-urile amuzante, care devin progresiv mai dificile pe măsură ce avansezi în poveste, te vor face să te întorci pentru mai mult.

Joacă Heart Star, un joc de puzzle distractiv în care cooperarea este cheia, pe Jocurigratuite.ro și pornește într-o călătorie epică alături de două personaje adorabile.

Jocuri similare:

Îți place Heart Star? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri în 2 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.