Henry Stickmin Fleeing The Complex

Intră în universul jocului Henry Stickmin Fleeing The Complex și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune henry stickmin!

În timp ce în majoritatea jocurilor din seria clasică Henry Stickmin încerci fie să furi ceva, fie să pătrunzi într-o clădire, în Henry Stickmin Fleeing The Complex trebuie să evadezi dintr-o instalație strict secretă. Și ceea ce face ca Henry Stickmin Fleeing The Complex să se deosebească cu adevărat de restul seriei este faptul că ai posibilitatea de a ghida două personaje în loc de unul, într-o varietate de scenarii unice și ciudate. După cum probabil ați ghicit, acest lucru adaugă un nou nivel de complexitate și posibilități la scenariile deja neconvenționale pe care le-ați putut întâlni în intrările anterioare ale acestei serii.

Desigur, având în vedere că ghidarea a două personaje este complet unică pentru acest joc din această serie, acest lucru adaugă mult mai multă imprevizibilitate la potențialele evenimente care se desfășoară, iar dacă ai crezut că nu ai știut niciodată la ce să te aștepți de la acțiunea din intrările anterioare, pregătește-te pentru și mai multe surprize atunci când încerci Henry Stickmin Fleeing The Complex. Cele două personaje interacționează în moduri amuzante și interesante, și chiar dacă s-ar putea să nu reușești să scapi de primele încercări, călătoria pentru a ieși este întotdeauna distractivă, cu diverse opțiuni uimitoare din care poți alege. Iar pentru fiecare decizie pe care o iei trebuie să te gândești la impactul pe care îl poate avea asupra ambelor personaje.

Pe măsură ce încerci să evadezi, vei încerca o mulțime de opțiuni diferite, fiecare dintre ele aducând cu sine propriul set de evenimente și ducându-te pe un drum al cărui deznodământ chiar nu ți-l poți imagina. În stilul jocului anterior al seriei, Henry Stickmin Fleeing The Complex se joacă ca un fel de film interactiv, iar în anumite locuri ai ocazia să selectezi în ce direcție ai vrea să se desfășoare acțiunea. Poți încerca să ataci gardienii, să te strecori pe la spatele lor, să-ți folosești inteligența sau violența și orice altceva între ele.

Încearcă să evadezi din unitate când joci Henry Stickmin Fleeing The Complex pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Pentru a interacționa și a selecta opțiuni trebuie să folosești butonul stâng al mouse-ului. Dacă jucați pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul deasupra opțiunii pe care doriți să o încercați.

Joacă alte jocuri din seria Henry Stickmin:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Jocuri similare:

Îți place Henry Stickmin Fleeing The Complex? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria Henry Stickmin pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC