Heroes of Match-3

Intră în universul jocului Heroes of Match-3 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Bine ai venit în universul palpitant al jocului Heroes of Match-3! Cufundă-te în această lume interesantă și plină de intrigi și retrăiește vremuri demult apuse. Cunoaște personaje amuzante din Evul Mediu și ajută-l pe regele Donuttan III să își recâștige tronul. Ca să îți îndeplineșți misiunea va trebui să potrivești trei dulciuri de același fel pe o linie. Regele este cunoscut ca fiind foarte generos și poate chiar vei deveni un succesor al acestuia. Viața unui cavaler este întotdeauna plină de peripeții și Heroes of Match-3 te va provoca încontinuu cu numeroase puzzle-uri și turnee.

Completează misiunile zilnice ca să câștigi bonusuri, joacă împreună cu prietenii sau găsește-ți rivali din lumea întreagă si vedeți cine e cel mai bun. Descoperă povestea plină de suspans a eroilor din joc, deacasă sau de oriunde altundeva, pentru că Heroes of Match-3 are implementat un sistem care salvează progresul, pentru a putea continua aventura oriunde ai fi.

Jocuri similare:

Îți place Heroes of Match-3? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.