Hidden Objects Hello Spring

Intră în universul jocului Hidden Objects Hello Spring și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse!

Analizează diverse scene și găsește tot felul de obiecte atunci când joci Hidden Objects Hello Spring. În acest joc, trebuie să scanezi imaginea din fața ta și să selectezi obiectele care se află în partea stângă a ecranului. Deși poate părea o sarcină ușoară, unele dintre ele se integrează foarte bine în mediul înconjurător și par a fi camuflate. Acestea vor necesita mai multă atenție din partea ta, dar în aceste cazuri poți folosi și lupa pentru a obține o privire mai detaliată a împrejurimilor.

Cu diverse obiecte diferite pe care trebuie să le reperați, Hidden Objects Hello Spring menține provocarea, dar, în același timp, cu cât vă uitați mai mult la aceeași scenă, cu atât mai multe obiecte veți observa. Din fericire, Hidden Objects Hello Spring are o mulțime de niveluri diferite în care te poți juca, iar tu vei aprecia natura mai relaxantă pe care o oferă jocul. Emoția de a observa obiectele va fi mereu prezentă, iar tu te vei simți bine atunci când vei reuși să bifezi un obiect de pe lista ta. Și ai grijă să nu stai prea mult timp cu privitul la nivel, pentru că dacă nu găsești obiectele în limita de timp alocată, va trebui să repornești nivelul. Cu 16 scene diferite de parcurs, Hidden Objects Hello Spring se asigură că vă oferă multă varietate și un gameplay distractiv și relaxant.

Găsiți toate obiectele și bucurați-vă de Hidden Objects Hello Spring pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta obiectele de pe ecran. Dacă folosiți lupa, puteți ține apăsat butonul stâng al mouse-ului și mișca ecranul pentru a le scana. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Hidden Objects Hello Spring? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu obiecte ascunse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.