Hot Dog Bush

Intră în universul jocului Hot Dog Bush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit!

Pregătirea unui burger perfect nu este o sarcină ușoară, dar când ești fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, lucrurile devin și mai complicate. Lista de clienți nu este una normală, așa că... vă doresc toate cele bune!

Președinția lui George W. Bush s-a încheiat, dar care este următoarea sa alegere profesională? Ei bine, deocamdată va vinde hot-dog-uri tuturor oamenilor înfometați din New York! Vedeți cererile de mâncare ale clienților deasupra capului și pregătiți hot-dog-urile așa cum au fost cerute. Nu gătiți prea mult hotdogii, altfel va trebui să îi aruncați. Servește cât mai repede posibil pentru bacșișuri mai bune și nu-i lăsa pe clienți să aștepte prea mult, altfel vor pleca. Atinge-ți obiectivul zilnic și fă-ți drum din Bronx până pe Wall Street! Pe măsură ce progresezi, mai multe meniuri devin disponibile. Aveți ceea ce vă trebuie pentru a conduce cel mai bun stand de hotdog din oraș?

Pregătește hot dog și alte tipuri de mâncare în funcție de comenzile clienților, apoi fă clic sau trage mâncarea pentru a o găti și servi clienții. Nu uitați să atingeți cantitățile țintă pentru fiecare nivel pentru a trece la următorul.

Jocuri similare:

Îți place Hot Dog Bush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.