Insta Girls Intergalactic Looks

Intră în universul jocului Insta Girls Intergalactic Looks și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

În zilele noastre, călătoriile în spațiu sunt în atenția tuturor. Având în vedere că SpaceX, compania lui Elon Musk, lansează acum în spațiu rachete legate cu mașini Tesla, se pare că am deschis o nouă lume a posibilităților. Tendința intergalactică-extra-spațială-futuristă ia amploare pe podiumuri, în vitrinele fast fashion și în look-urile noastre #OOTD sub forma unor textile holografice și irizate, a unor petice și broșe NASA, a unor tăieturi și croieli inspirate de costumele spațiale și a unor imprimeuri astrologice.

Nici de această dată cei patru influenceri nu au ratat ocazia de a-și surprinde urmăritorii cu cele mai ieșite din comun ținute. Culori electrizante și accesorii science-fiction este ceea ce vei descoperi dacă te uiți prin garderobele lor. Machiajele sunt unice și extrem de atrăgătoare, gata să surprindă pe oricine. Tu cum vezi viitorul? Lasă-ți imaginația să zburde și alege cele mai cool ținute intergalactice. Dacă extratereștrii vor ajunge vreodată pe Jocurigratuite.ro, vor fi uimiți de creativitatea vizitatorilor noștri.

Jocuri similare:

Îți place Insta Girls Intergalactic Looks? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.