Klondike Classic Solitaire

Intră în universul jocului Klondike Classic Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Klondike Classic Solitaire este o variantă minunată de Solitaire, cu propriile și frumoase schimbări. Scopul principal pentru acest joc este de a umple toate cele 4 fundații urmând secvența ascendentă a costumelor. Cu toate acestea, vi se permite să mutați acele secvențe descendente cu orice număr de cărți în orice alt teanc. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să mutați grămada într-o nouă celulă, dacă doriți.

Jocul îți permite doar să adaugi regi pe celulele libere, așa că acesta este un aspect asupra căruia trebuie să te concentrezi. Pe măsură ce joci, poți trage o carte dacă nu mai există mișcări pe tablă. Klondike Classic Solitaire adaugă o abordare minunată la experiența solitaire, iar tu poți rejuca acest joc uimitor din nou și din nou. Asta este ceea ce îl face cu adevărat distractiv, iar în final veți fi uimit de cât de distractiv poate fi.

Este posibil să rejucați doar pentru a încerca să obțineți un scor mai bun. Klondike Classic Solitaire este disponibil pe Jocurigratuite.ro și îl puteți juca de nenumărate ori pentru a încerca să obțineți cel mai bun scor posibil. Încearcă și tu și vei fi uimit de experiență!

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a selecta cărțile dacă folosiți un PC sau atingeți ecranul pentru a le selecta dacă folosiți un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Klondike Classic Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.