LinQuest

Intră în universul jocului LinQuest și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Începe o aventură epică și ajută-l pe Lin, protagonistul din LinQuest, să găsească comoara misterioasă în trei zone periculoase diferite. Obstacolele pe care le vei găsi pe drum sunt numeroase, dar împreună cu Lin vei depăși cu siguranță tot ceea ce îți va sta în cale.

Grafica pixel art te va face să te gândești la clasicele și îndrăgitele jocuri arcade, iar gameplay-ul încearcă cu siguranță să imite acele experiențe minunate pe care probabil le-ai avut când erai mic. La fel ca în acele jocuri clasice, LinQuest începe simplu, dar cu cât avansezi mai mult, cu atât nivelurile devin mai dificile. Dacă la început trebuie doar să înveți cum să sari pentru a avansa, nivelurile ulterioare introduc tot felul de obstacole interesante, de la obstacole mortale la inamici neînfricați.

Joacă LinQuest pe Jocurigratuite.ro și vezi cum se va termina această călătorie epică.

Jocuri similare:

Îți place LinQuest? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.