LOLBeans io

Intră în universul jocului LOLBeans io și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune lolbeans!

Pregătește-te pentru un joc battle royale distractiv și competitiv pe Jocurigratuite.ro când intri în lumea LOLBeans io. În acest joc, ești pus cu adevărat la încercare, iar în fiecare rundă, jucătorul care termină pe ultimul loc este eliminat. Așadar, fiecare rundă are o miză foarte mare și trebuie să te asiguri că fiecare mișcare a ta contează.

Iar fiecare rundă din LOLBeans io îți aruncă în cale noi provocări, iar obstacolele care apar cu siguranță te vor surprinde și îți vor pune la încercare inteligența și reflexele. Ceilalți jucători s-ar putea să se confrunte cu aceleași pericole ca și tine și chiar să interfereze cu propria ta rundă. Mai ales rundele din urmă vor fi cu siguranță deosebit de interesante, deoarece cei mai de succes jucători se luptă pentru a obține acel loc fruntaș. Uneori, un ciocan uriaș te poate arunca pe tine și șansele tale de a câștiga pe fereastră, dar același lucru se poate întâmpla și cu altcineva, iar în acele momente chiar vei simți că LOLBeans io este de partea ta.

Joacă împotriva altor jucători, împotriva mediului și împotriva cronometrului, pe Jocurigratuite.ro cu LOLBeans io.

Cum se joacă

Folosește tastele WASD sau săgețile pentru a te deplasa și apasă tasta Space pentru a sări. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place LOLBeans io? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria LOLBeans pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.