Michelin Star Chef

Intră în universul jocului Michelin Star Chef și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit!

Învățați de la cei mai buni și deveniți un bucătar de elită! Câștigă-ți stelele Michelin completând fiecare dintre etapele necesare pentru a crea un meniu delicios și complet!

Începe cu aperitivul și așează ingredientele în ordinea corectă pentru cel mai delicios baton de grătar! Surprinde-ți oaspeții cu cea mai gustoasă supă. Tăiați legumele în forma perfectă și fiți cu ochii pe aragaz pentru a găti cu stele Michelin! Urmează felul principal! Urmează cu atenție instrucțiunile și arată-le că un nou bucătar de elită este pe cale să gătească în cele mai renumite restaurante din lume.

Încheie activitatea de gătit cu cel mai gustos și delicios desert văzut vreodată! Fă-i să savureze fiecare lingură și pregătește-i pentru noi experiențe culinare doar aici! O mulțime de noi jocuri de gătit vă așteaptă pentru a vă juca zilnic!

Jocuri similare:

Îți place Michelin Star Chef? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.