Pizza Party

Intră în universul jocului Pizza Party și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit!

Dacă iubești pizza, atunci ar trebui să joci Pizza Party, un joc care este plin de pizza delicioasă, precum și rețete pentru unele pizza populare pe care poate le poți încerca și găti alături de prietenii tăi. Nu uita, pizza este grozavă, dar poate fi și mai bună atunci când o împarți cu cineva. Iar în Pizza Party vei împărți mâncarea ta gustoasă cu clienții tăi.

Dar nu poți vinde orice pizza vrei, deoarece fiecare client are propriul set unic de preferințe și pizza preferată, așa că ar fi bine să înveți câteva rețete diferite dacă vrei să primești bacșișuri și dacă vrei ca afacerea ta să prospere. Poți oricând să arunci o privire în cartea ta de bucate, dar dacă durează prea mult, clienții vor deveni nerăbdători și vor părăsi rapid restaurantul tău.

Dar nu te îngrijora prea mult în legătură cu acest lucru, pentru că Pizza Party începe prin a-ți cere să pregătești doar rețete ușoare, iar odată ce le stăpânești, vei trece treptat la rețete mai complexe.

Exersează-ți abilitățile de a face pizza pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te să gătești pizza bună și gustoasă.

Cum se joacă

Învață rețetele distractive pentru pizza pe care clienții tăi le comandă pentru a pregăti mâncarea. Selectează ingredientele corecte de pe masa din fața ta. Dacă ai nevoie de o reamintire rapidă a ingredientelor pentru o anumită pizza, poți folosi butonul de Ajutor și poți consulta cartea ta de rețete.

Jocuri similare:

Îți place Pizza Party? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.