Minicraft

Intră în universul jocului Minicraft și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri minecraft!

Lasă-ți imaginația să zburde și fă-ți de cap când joci Minicraft pe Jocurigratuite.ro. În Minicraft, la fel ca în popularul joc Minecraft, puteți modifica configurația lumii prin plasarea diferitelor tipuri de blocuri pe teren. Puteți construi tot felul de structuri uimitoare, iar făcând acest lucru vă întindeți cu siguranță mușchii creativi. Mai mult, având la dispoziție mai multe blocuri de construcție, imaginația ta poate fi cu adevărat dezlănțuită. Aceste blocuri de construcție au toate caracteristici diferite, așa că trebuie să înveți când este cel mai bun moment pentru a le folosi pe fiecare, dacă vrei să ai o structură optimă.

Lumea deschisă pe care o ai la dispoziție în Minicraft îți va aminti cu siguranță de vastul teren de joacă disponibil în Minecraft, jocul din care se inspiră Minicraft. Pe măsură ce lovești blocurile de pe teren, poți sculpta noi drumuri în lumea din jurul tău, iar apoi să o recreezi așa cum dorești. Mai mult, puteți, de asemenea, să explorați în jur și să găsiți tot felul de secrete împrăștiate în lumea din Minicraft. În timp ce construiți, trebuie să fiți, de asemenea, conștienți de pericolele care pândesc în jurul terenului. Drept urmare, ar trebui să forjați și arme pentru a vă proteja împotriva dușmanilor periculoși, care vă pot lovi în orice moment.

Scufundă-te într-o lume creată de propria ta imaginație când joci Minicraft pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD sau săgețile pentru a vă deplasa și folosiți mouse-ul pentru a privi în jur, iar butonul stâng al mouse-ului pentru a construi sau sculpta un nou drum.

Jocuri similare:

Îți place Minicraft? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Minecraft pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC