Modern Princesses

Intră în universul jocului Modern Princesses și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Care-i treaba, fashionistas? Este timpul să le ajuți pe Anna și Elsa, cele mai cool două surori din tărâmul de gheață și zăpadă, în acest joc de dress-up pentru fete. Aceste fete au fost transportate în lumea modernă, dar habar nu au cum să se îmbrace sau să se comporte ca noi, oamenii normali. Aici intervii tu, fetițo! Este treaba ta să le ajuți pe aceste prințese de gheață să se transforme în dive ale modei!

Să începem cu elementele de bază. Anna și Elsa sunt obișnuite să poarte blană și cizme, dar asta nu va merge în această lume. Ele trebuie să găsească niște ținute cool și la modă pentru școală, pentru a se putea integra în rândul celorlalți elevi. Gândește-te la jachete din denim, tricouri grafice și blugi rupți. Și nu uitați de accesorii! Au nevoie de niște ochelari de soare și de rucsacuri drăguțe pentru a-și completa cu adevărat aspectul.

Dar nu este vorba doar despre școală. Aceste fete au fost invitate la o petrecere și trebuie să fie în formă maximă. Trebuie să întoarcă capetele și să arate tuturor cât de cool sunt. Așa că, gândiți-vă la rochii cool, jachete la modă și accesorii care să le ucidă. Și nu uitați de machiaj și coafură! Trebuie să arate impecabil din cap până în picioare.

Să fim realiști, aceste fete nu sunt obișnuite cu lumea modernă, așa că au nevoie de un ajutor serios. Aici intervii tu, fată! Arată-le cum să se descurce și ajută-le să navigheze în această lume nebună a modei. Te descurci, fato!

Așa că hai să ne apucăm de treabă și să transformăm aceste regine de gheață în icoane ale modei. Va fi o călătorie sălbatică, dar cu ajutorul tău, vor fi cele mai tari fete din oraș!

Jocuri similare:

Îți place Modern Princesses? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.