Om Nom Run

Intră în universul jocului Om Nom Run și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Pornește în cursa vieții tale și ocolește toate obstacolele din cale! Privește în față și mergi în stânga sau în dreapta lor, sari peste ele sau coboară sub ele, împreună cu personaje celebre din legendara serie Cut the Rope, Om Nom sau Om Nelle, în jocul Om Nom: Run, unde trebuie să parcurgi distanțe cât mai mari pe străzile periculoase din Nomville.

Fiecare nivel vine cu provocări noi, cum ar fi parcurgerea obligatorii a unei anumite distanțe, executarea unor acrobații spectaculoase, sau colecționarea de globuri speciale. La sfârșitul fiecărui nivel vei primi o notă, alcătuită dintr-un anumit număr de stele, notă pe care poți să încerci să o îmbunătățești dacă vrei.

În ajutorul tău vin diverse bonusuri, cum ar fi magneți, bănuți cu valoare dublă sau rachete, care îți vor da o viteză mai mare și cu care vei evita obstacolele mai ușor.

În plus, poți să vizitezi străzile din Nomville și cu alte personaje, într-o mulțime de costumații inedite, folosind bănuții pe care i-ai cules în aventura ta. Joacă acum Om Nom Run și distrează-te!

Joacă alte jocuri din seria Om Nom:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Connect Classic
  4. Cut the Rope : Experiments

Jocuri similare:

Îți place Om Nom Run? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.