Parking Fury 3D: Beach City

Intră în universul jocului Parking Fury 3D: Beach City și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Căutarea unui loc de parcare perfect este o aventură, dar în Parking Fury 3D: Beach City locul de parcare este afișat convenabil pe hartă. Șmecheria este să reușești să parchezi efectiv în acel loc. La fel ca în viața reală, trebuie să ții cont de traficul care se apropie și de tot felul de obstacole care îți ies în cale, deoarece mașina ta nu poate suporta decât cinci lovituri până când trebuie să încerci din nou.

Și pe lângă trafic, există și polițiști care abia așteaptă să faci o greșeală. De aceea, este extrem de important să conduci cât mai atent.

Cu o grafică 3D frumoasă, Parking Fury 3D: Beach City te face să te simți cu adevărat ca și cum ai fi la volan. Și dacă vrei să intri cu adevărat în scaunul șoferului, Parking Fury 3D: Beach City îți permite să schimbi camera astfel încât să te afli literalmente la volan.

Exersează-ți abilitățile de parcare pe Jocurigratuite.ro și joacă Parking Fury 3D: Beach City.

Joacă alte jocuri din seria Parking Fury:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Jocuri similare:

Îți place Parking Fury 3D: Beach City? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.