Penguin Cafe

Intră în universul jocului Penguin Cafe și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri restaurant!

Ajut-o pe Berta, simpaticul pinguin de pe Penguin Cafe, să își administreze și să își conducă cafeneaua, în frigul adânc al regiunii arctice. Cu personaje amuzante și interesante care îți vizitează cafeneaua, de la urși polari, morse și alte asemenea creaturi maiestuoase, nu există niciodată un moment de plictiseală în acest ținut. Iar Berta va avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi, deoarece condițiile din această regiune sunt dure, iar traiul pe un aisberg poate complica lucrurile.

Fiecare nouă zi aduce noi clienți la magazinul tău și fiecare nouă zi aduce noi provocări. Fiecare client are propriile sale cerințe unice, iar un serviciu rapid garantează aproape întotdeauna un bacșiș generos. Și asigurați-vă că nu faceți o greșeală atunci când serviți comanda, pentru că nu vreți să aruncați la gunoi mâncarea sau băutura.

Fiecare client nou care vă trece pragul va avea nevoie de un loc unde să se așeze, așa că trebuie să vă asigurați că îi selectați și un loc liber la masă. După aceea, trebuie să le iei comanda, să mergi la bar și să recuperezi comanda corectă pentru client și să i-o servești. Odată ce au terminat, în funcție de serviciul oferit, vei câștiga câteva monede de aur. În fiecare zi vei avea un anumit obiectiv de atins, așa că fă tot posibilul să îl atingi, dacă vrei ca cafeneaua ta să supraviețuiască.

Pornește într-o călătorie captivantă în Arctica împreună cu distribuția amuzantă de personaje din Penguin Cafe atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului, cum ar fi atingerea butoanelor UI sau a produselor alimentare și a clienților. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul în care se află aceste elemente.

Jocuri similare:

Îți place Penguin Cafe? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri restaurant pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.