Post Apocalyptic Truck Trial

Intră în universul jocului Post Apocalyptic Truck Trial și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu camioane!

Chiar dacă nu asociezi camioanele cu sărituri acrobatice pe platforme în pădure, în Post Apocalyptic Truck Trial exact asta trebuie să faci, dacă vrei să ajungi la linia de sosire. Probabil că te-ai aștepta ca o motocicletă sau un vehicul similar să fie mai potrivit pentru a traversa un astfel de teren înșelător, dar dacă ai suficientă răbdare și îndemânare, vei învăța rapid complexitatea fiecărui camion, și vei zbura în curând prin fiecare nivel.

Pentru că șofatul are loc la viteze imense, sus, printre copaci, trebuie să fii foarte atent la modul în care controlezi și conduci până la linia de sosire, pentru că o singură mișcare greșită și vei ajunge să trebuiască să reîncepi nivelul. Fiecare nivel de la Post Apocalyptic Truck Trial are o aranjare unică, așa că trebuie să înveți și să te adaptezi rapid la toate pozițiile unice ale platformelor și, de asemenea, să îți adaptezi viteza dacă vrei să reușești în salturile periculoase pe care va trebui să le faci.

Așa cum sugerează și titlul, Post Apocalyptic Truck Trial se desfășoară într-un mediu destul de dezolant și sumbru, care se pretează cu adevărat la atmosfera de supraviețuire pe care o are jocul. Fiecare întoarcere a roții poate fi periculoasă și trebuie să fii foarte atent la modul în care accelerezi, deccelerezi sau te deplasezi înainte și înapoi. Prăbușirile sunt de așteptat în Post Apocalyptic Truck Trial, mai ales pe măsură ce înveți fiecare nivel nou, dar, din fericire, poți să repornești cu ușurință și să încerci din nou. Dar cu fiecare nouă prăbușire înveți ceva nou, cum ar fi dacă ar trebui să încetinești într-o anumită porțiune sau dacă trebuie să accelerezi mai mult pentru a ajunge la următoarea platformă.

În funcție de cât de bine termini fiecare nivel, obții un scor final, cel mai bun fiind un scor de trei stele. Așadar, încercarea de a îmbunătăți acest scor poate fi întotdeauna o provocare suplimentară pe care poți încerca să o abordezi. Sau, poți încerca să deblochezi diferitele camioane pe care le oferă Post Apocalyptic Truck Trial, fiecare cu propriile modele și caracteristici unice și distractive, cum ar fi manevrabilitatea sau viteza. Poate că schimbarea camionului tău este exact ceea ce ai nevoie dacă vrei să termini un nivel deosebit de dificil.

Conduce într-un mediu periculos și ajunge la linia de sosire atunci când joci Jocurigratuite.ro pe Post Apocalyptic Truck Trial.

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a controla camionul: apasă săgeata sus pentru a accelera, săgeata jos pentru a frâna, iar tastele stânga sau dreapta pentru a înclina mașina în direcția dorită.

Jocuri similare:

Îți place Post Apocalyptic Truck Trial? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu camioane pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC