Premier Crossword

Intră în universul jocului Premier Crossword și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte încrucișate!

Premier Crossword este pentru cei care doresc să-și ducă abilitățile de rebus la nivelul următor. Cu un puzzle unic în fiecare duminică, ai timp suficient să te pregătești și să-ți șlefuiești vocabularul înainte de a încerca să descoperi toate cuvintele de pe tablă.

Deși Premier Crossword este un pic mai dificil decât jocul obișnuit de cuvinte încrucișate, are o opțiune de ajutor utilă care îți arată ce cuvânt lipsește într-un anumit loc, dacă ai nevoie. Nu numai atât, dacă ai nevoie de o pauză, Premier Crossword îți salvează și progresul, astfel încât să poți relua de unde ai plecat ori de câte ori te întorci. Și probabil că vei folosi această opțiune, pentru că Premier Crossword are și mai multe cuvinte pe care trebuie să le descoperi decât un joc obișnuit de acest tip. Iar dacă nu te poți juca într-o anumită zi, Premier Crossword va arhiva puzzle-ul acelei zile, astfel încât să îl poți juca la o dată ulterioară.

Pune-ți la încercare cunoștințele despre cuvinte pe Jocurigratuite.ro în fiecare duminică și încearcă să rezolvi puzzle-ul zilei în Premier Crossword.

Jocuri similare:

Îți place Premier Crossword? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte încrucișate pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.