Punk Lolita Fashion

Intră în universul jocului Punk Lolita Fashion și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Check out acest super cool dress-up joc de Rinmaru! Dacă sunteți în vibrații punk și iubiți jocurile Lolita, veți fi total dependent de acesta! În primul rând, veți putea să vă alegeți tonul pielii, culoarea părului și coafura. Fie că te simți un punk scurt "face sau ceva lung și edgy, ei te-au acoperit.

Acum, scufundă-te într-o garderobă încărcată cu ținute Y2K la modă, cu stiluri emo și înfricoșătoare. Ești mai degrabă o cântăreață de pop-rock alternativ? Ei bine, alege o cămașă sau o bluză mortală, suprapune-o cu niște fuste în stil Lolita, de la cele scurte la cele largi și lungi, toate împodobite cu modele cool de cranii și gotice!

În secțiunea următoare, mergi pe inspirație victoriană cu rochii închise la culoare, jambiere, colanți și o alegere de cizme industriale lungi, tocuri sau adidași - deși, să fim realiști, cizmele fac legea aici.

Pentru a-ți completa look-ul, pune-ți o cravată roșie sau neagră, ia niște pălării grozave, curele punk, coliere cu cranii sau cruciulițe și tot felul de bijuterii înfricoșătoare. Poți să te dai chiar și cu o geantă emo cu craniu și multe altele! Și nu uitați să faceți clic pe acele cercuri colorate pentru a schimba culoarea de fundal.

După ce ești mulțumit de creația ta epică, apasă butonul Finish și arată-ți stilul!

Jocuri similare:

Îți place Punk Lolita Fashion? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC