Ram The Yoddha

Intră în universul jocului Ram The Yoddha și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă te întrebi cum a ajuns Robin Hood să fie cel mai bun arcaș din Anglia, probabil că poți intui că a fost datorită antrenamentului său constant cu arcul. Ram The Yoddha îți oferă posibilitatea de a-ți antrena ținta și abilitățile cu arcul, astfel încât, până la sfârșitul jocului, să poți simți ce înseamnă adevărata măiestrie.

În Ram The Yoddha te joci ca Lord Ram, un mare arcaș, care trebuie să elimine armata malefică ce îți atacă ținutul. Pentru a-i respinge pe invadatori va trebui să țintești și să tragi în ei cât de repede poți, pentru că fiecare împușcătură este cronometrată, iar cronometrul se resetează doar după ce ai tras. Dar asta nu înseamnă că poți trata arcul tău ca pe o mitralieră, pentru că ai un număr limitat de săgeți.

Din când în când, în nivel apar puteri speciale și dacă reușești să le lovești cu succes, vei obține o abilitate specială pe care o poți folosi pentru a curăța mai bine nivelul de inamici. Iar dacă țintești în cap poți doborî instantaneu un inamic.

Distrează-te pe Jocurigratuite.ro cu un joc de tir cu arcul distractiv!

Jocuri similare:

Îți place Ram The Yoddha? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.