Pirate Treasure Hook

Intră în universul jocului Pirate Treasure Hook și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Devino un maestru al cârligului de prindere când joci Pirate Treasure Hook pe Jocurigratuite.ro. Marea este plină de comori și un pirat este mereu în căutare pentru a-și umple cuferele cu bogățiile mării, dar pentru a revendica o recompensă uriașă trebuie să te asiguri că ținta ta este pregătită pentru a captura toate aceste comori strălucitoare.

Pentru a deveni cel mai bogat pirat pe care mările din Pirate Treasure Hook l-au văzut vreodată, trebuie să înveți când este cel mai bun moment pentru a trage cu cârligul după comorile mării. Scopul tău este să apuci cele mai valoroase obiecte pe care le vezi, mai ales că ai timp limitat pentru a le prinde pe toate.

Și nu te gândi că tot acel aur se irosește! Poți cumpăra o mulțime de obiecte speciale din magazin, care este disponibil după ce termini un nivel. Lucruri precum bombe, care vor exploda oricând vrei tu.

Asigură-te că îți alegi cu grijă tragerile, pentru că odată ce ai tras cu cârligul de prindere, nu mai există cale de întoarcere și nu vrei să pierzi secunde prețioase pentru a urca la bordul navei tale ceva care nu valorează mult.

Termină toate nivelele și devino cel mai bogat pirat pe care mările l-au văzut vreodată când joci Pirate Treasure Hook pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Pirate Treasure Hook? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.