Revolution Offroad

Intră în universul jocului Revolution Offroad și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu camioane!

Condu-ți mașina pe un teren dificil, în acest simulator distractiv de mașini off-road pe Jocurigratuite.ro și joacă Revolution Offroad. Alege între diferitele moduri de joc, cum ar fi cariera sau un mod în care poți doar să conduci liber prin mediul înconjurător, și încearcă să simți ce este nevoie pentru a cuceri terenul dificil pe care ți-l oferă condusul off-road. Cu mai multe denivelări de-a lungul traseelor decât cele cu care sunteți obișnuiți, doar cei mai atenți și răbdători șoferi pot ajunge la linia de sosire fără să se accidenteze. Și dacă a ajunge întreg nu a fost o provocare suficientă, trebuie să fii atent și la rezervorul de benzină, pentru că dacă acesta ajunge la zero, vei ajunge pur și simplu să rămâi blocat pe drum.

Dar, dacă continui și încerci din nou, vei câștiga recompense după ce termini fiecare traseu, care te vor ajuta să cumperi vehicule noi sau poate doar să îmbunătățești camionul actual pe care îl conduci. În timp ce navighezi prin mediile 3D din Revolution Offroad, răbdarea ta va fi factorul cheie pentru a ajunge la linia de sosire. Dar nu neglijați cât de mult vă poate ajuta un camion îmbunătățit să ajungeți la destinație. Mai ales atunci când joci în modul carieră, s-ar putea chiar să te atașezi de camionul ales și vei simți instantaneu îmbunătățirea fiecărui upgrade pe care îl cumperi. Uneori, cumpărarea de suspensii noi va fi factorul decisiv între a câștiga sau a pierde.

Conduceți pe terenuri dificile atunci când jucați Revolution Offroad pe Jocurigratuite.ro și câștigați campionatul.

Cum se joacă

Conduceți camionul folosind tastele WASD sau săgețile. Pentru a reporni apăsați tasta R, iar pentru a schimba vederea camerei apăsați tasta C.

Jocuri similare:

Îți place Revolution Offroad? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu camioane pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC