Rio Rex

Intră în universul jocului Rio Rex și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Dinozaurii vor fi întotdeauna cool, dar te-ai întrebat vreodată cât de cool ar fi dacă dinozaurii ar trăi în timpul nostru? Sau dacă ar putea arunca flăcări din gură? Nu îți mai imagina și joacă Rio Rex, un joc amuzant în care joci în pielea unui T Rex care face ravagii în tot felul de nivele diferite.

Dar nu te gândi că poți face ravagii și că oamenii nu vor încerca să te oprească. Trebuie să fii în mod constant atent și să eviți loviturile primite. Mai ales în nivelurile mai avansate, când rezistența devine din ce în ce mai puternică, vei avea nevoie de toate abilitățile pe care le-ai învățat pentru a supraviețui.

În timp ce nimic nu vă poate sta cu adevărat în cale, atacurile necruțătoare pe care le primești de-a lungul celor 12 niveluri din Rio Rex înseamnă că trebuie să te vindeci din când în când. Pentru a face acest lucru, trebuie să mănânci oamenii care îți stau în cale.

Joacă în rolul unui dinozaur feroce atunci când joci Rio Rex pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Rio Rex? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC