Robo Battle

Intră în universul jocului Robo Battle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Intră în rolul unui robot drăguț, dar letal, atunci când selectezi Robo Battle pe Jocurigratuite.ro și încearcă să ajungi la sfârșitul călătoriei, care cuprinde 18 nivele, pline de experiențe interesante și distractive. Pentru a ajunge la nivelul următor, va trebui să îți folosești arma împotriva dușmanilor mortali care îți apar în cale, dar va trebui să știi și când este cel mai bun moment pentru a lovi și când este mai bine să pleci pentru a putea lupta în altă zi. Uneori, cel mai bine este să încerci să te ferești de pericole. Și ori de câte ori vezi lasere, țepi sau lame de ferăstrău care se învârt, ieși din calea lor cât mai repede posibil.

Nivelurile fabricii din Robo Battle sunt variate și unice, iar fiecare dintre ele are provocări diferite pe care trebuie să le depășești. Iar dacă îți place să colectezi lucruri, trebuie să știi că există 54 de monede speciale pe care le poți găsi în lume. Navigând cu atenție prin mediul înconjurător, angajându-te în sărituri precise sau în luptă atunci când retragerea nu este o opțiune, câștigarea nivelurilor este la un pas de tine. Combinând momentele liniștite în care trebuie să îți dai seama cum să ajungi la următoarea platformă, cu momente de luptă frenetică, Robo Battle menține lucrurile interesante pe toată durata sa.

Mergi într-o aventură distractivă cu un robot drăguț când joci Robo Battle pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a te deplasa la stânga, la dreapta sau apasă în sus pentru a sări, și folosește tasta Space pentru a trage. Dacă te afli pe un dispozitiv mobil, aceste butoane vor apărea în partea de jos a ecranului și trebuie să le atingi pentru a face acțiunile respective.

Jocuri similare:

Îți place Robo Battle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.