Emerald and Amber

Intră în universul jocului Emerald and Amber și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

În Emerald and Amber va trebui să reunești două personaje adorabile. Pentru a realiza această sarcină nobilă trebuie să navighezi într-un mediu care devine din ce în ce mai complicat și mai dificil de traversat.

În toate cele 27 de nivele ale sale, Emerald and Amber îți va aduce provocări unice care îți vor pune la încercare răbdarea și abilitățile de logică, dar când miza este atât de mare, cu siguranță vei încerca să perseverezi și să aduci aceste două personaje adorabile înapoi împreună.

Prin stăpânirea artei de a sări vei putea juca un mod special pe care îl aduce Emerald and Amber, în care ai misiunea de a termina nivelele cât mai repede posibil. După ce ai jucat un pic acest mod, nivelurile care probabil că ți-au luat minute bune pentru a le rezolva sunt rapid terminate în câteva secunde.

Testează-ți reflexele pe Jocurigratuite.ro cu încă un joc distractiv și încearcă Emerald and Amber.

Jocuri similare:

Îți place Emerald and Amber? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.