Sisters Ice Skating Glam

Intră în universul jocului Sisters Ice Skating Glam și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri frozen!

Anna și Elsa din Frozen sunt pregătite să intre pe patinoar cu stil! Cu jocul de fete de decorare Sisters Ice Skating Glam, le poți ajuta pe surori să devină cele mai spectaculoase la patinoar.

Alege decorațiuni superbe pentru patinele lor și ținute de styling pentru niște patinaj artistic la modă! Poți personaliza patinele de gheață în multe feluri, alegând oricare dintre culori atât pentru patine, cât și pentru șireturi. Nu uitați să încercați niște combinații îndrăznețe de patine cu Anna și Elsa, care cu siguranță vor uimi pe toată lumea. În timp ce alunecă pe gheață, își pot etala stilul cu decorațiuni frumoase care îi vor face pe toți cei de la patinoar să le ia în seamă. Fie că aleg tradiționalul, fie că merg pe stilul tradițional sau pe cel îndrăzneț, se vor distra de minune în timp ce își petrec ziua fiind creativi. Este timpul să puneți în scenă o prezentare de modă inspirată de Frozen, în timp ce aceste surori regale vor ajunge pe gheață cu stil! Sisters Ice Skating Glam este jocul perfect pentru ca tu să creezi patine și ținute personalizate pentru aceste surori superbe!

Jocuri similare:

Îți place Sisters Ice Skating Glam? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Frozen pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.