Sisters Speed Dating

Intră în universul jocului Sisters Speed Dating și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri frozen!

Sister Speed Dating este un joc de fete captivant în care surorile Anna și Elsa din Frozen au decis să își încerce norocul în căutarea unui nou iubit!

Acest joc colorat de fete își provoacă jucătorii să le ajute pe Anna și Elsa din Frozen să aleagă ținuta perfectă pentru viitoarea lor întâlnire oarbă! Cu ajutorul tău, ele vor alege niște look-uri fantastice pentru a se asigura că vor arăta super elegante la întâlnirea lor oarbă. La întâlnire, fiecare dintre ele se va întâlni cu un potențial iubit diferit la întâmplare și le va trage o serie de întrebări pentru a determina dacă sunt cele perfecte. Dacă sunt mulțumiți de rezultat, vor face o fotografie ca doi noi porumbei adorabili! Așa că haideți - alăturați-vă Sister Speed Dating și să vedem dacă le puteți cupla pe aceste surori Frozen cu dragostea adevărată!

Jocuri similare:

Îți place Sisters Speed Dating? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Frozen pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.