Billie's Weekly Planner

Intră în universul jocului Billie's Weekly Planner și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Pășește în lumea strălucitoare a Billie's Weekly Planner, cea mai tare extravaganță de îmbrăcat, în care vei juca rolul de guru al modei pentru nimeni alta decât senzația de senzație, Billie! Acesta nu este un joc de îmbrăcat obișnuit, oameni buni. Oh, nu, este o călătorie în rollercoaster prin viața orbitoare a unei icoane muzicale globale!

Imaginează-ți asta: tu, da, TU, ești asistentul personal al lui Billie, însărcinat cu aranjarea ținutelor ei de senzație pentru patru evenimente fabuloase care vor avea loc în următoarele câteva zile. Mai întâi, o petrecere cu tematică rock, care îi va face pe toți să se dea pe spate! Pregătește-ți ținutele și machiajul, draga mea, pentru că Billie este pe punctul de a urca pe scenă, iar abilitățile tale de styling sunt biletul ei spre celebritatea modei.

Dar așteaptă, mai e ceva! Următoarea pe ordinea de zi este o petrecere în pijama extravagantă, unde confortul întâlnește șic. Gândiți-vă la ansambluri hilare și accesorii excentrice - la urma urmei, cine spune că ora de culcare nu poate fi o declarație de modă?

Apoi, pregătiți-vă pentru concertul secolului, unde Billie va lumina noaptea și va electriza mulțimea ca niciodată! Totul se rezumă la o modă feroce și la accesorii care fac spectacol, pentru că atunci când Billie urcă pe scenă, ea este de neoprit!

Nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, Billie va onora covorul roșu la un festival prestigios, unde o așteaptă premii și distincții. Acesta nu este un eveniment oarecare, oameni buni - este un eveniment plin de farmec, unde fiecare ținută trebuie să strige "superstar"!

Și ghiciți ce? După ce ați creat aceste ținute fabuloase, le puteți descărca și le puteți împărtăși cu cei mai apropiați. Pentru că, să recunoaștem, moda fabuloasă este menită să fie afișată!

Deci, ce mai așteptați, fashionistelor? Intrați pe Billie's Weekly Planner și dați frâu liber stilistului din voi. Este timpul să te îmbraci pentru a impresiona și să cucerești lumea modei, o ținută fabuloasă la un moment dat!

Jocuri similare:

Îți place Billie's Weekly Planner? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.