Soldier Legend

Intră în universul jocului Soldier Legend și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Aprovizionează-te cu muniție și pregătește-te să te asiguri că invazia extraterestră nu va pune stăpânire pe Pământ și fă-i să regrete decizia lor de a alege planeta noastră ca viitoare destinație. În Soldier Legend intri în cizmele unui soldat curajos, un soldat legendar, care trebuie să lupte folosind toate abilitățile de care dispune pentru a elimina amenințarea inamică. Dar nu ești singur, pentru că ai la dispoziție arme. Multe și multe arme. Și nu numai atât, ai acces la atacuri aeriene, mine și alte echipamente exotice, făcute pentru a distruge tot ce îți stă în cale.

Pentru a avea acces la tot felul de arme de o putere imensă, va trebui să îți elimini inamicii. Acest lucru îi va face pe aceștia să lase monede, pe care le vei folosi pentru a cumpăra arme și alte instrumente de distrugere. Și vei avea mare nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi, pentru că extratereștrii au venit și ei pregătiți pentru această bătălie, cu tot felul de trupe diverse care au puteri și arme diferite. Să nu crezi deci că în Soldier Legend trebuie doar să apeși pe trăgaci și să privești cum zboară gloanțele, pentru că va trebui să te adaptezi la inamicii care te atacă și să stabilești prioritatea pentru care dintre ei trebuie eliminat primul. Și un alt motiv pentru care trebuie să fii atent la modul în care tragi gloanțele este că trebuie să reîncarci periodic arma. Și dacă există un lucru pe care nu ți-l dorești atunci când extratereștrii se năpustesc asupra locației tale este să fii nevoit să-ți reîncarci arma.

Pregătește-te să elimini niște extratereștri când joci Soldier Legend pe Jocurigratuite.ro și vezi la ce punctaj poți ajunge.

Jocuri similare:

Îți place Soldier Legend? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.