Steampunk Insta Princesses

Intră în universul jocului Steampunk Insta Princesses și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Designul Steampunk își are rădăcinile în science-fiction. Abordarea sa imaginativă, de tip retro-meets-the-future, a dat naștere unei estetici unice pe care nu o veți uita prea curând. Recunoscut instantaneu, steampunk-ul se bazează foarte mult pe îmbinarea dintre istorie și mașinăriile cu aburi pentru a crea un aspect șmecher în tot ceea ce atinge.

Lumea a început să aprecieze estetica steampunk și, treptat, influența sa s-a făcut simțită în modă, cinematografie și cultură. Aceste prințese nu s-au lăsat mai prejos și au decis să se surprindă reciproc purtând cele mai reprezentative ținute steampunk. Moda steampunk este o îmbinare a stilului victorian și a elementelor futuriste cu unele reinventări inspirate de aburi.

Corsetele, culorile întunecate, brățările din piele și metal, pălăriile și paltoanele, ochelarii și monoclurile sunt doar câteva dintre elementele tipice steampunk. Joacă acest joc de îmbrăcat și creează cele mai cool ținute steampunk pentru aceste prințese. Nu uitați de machiajul tipic acestui stil. Totul va fi prezentat urmăritorilor lor virtuali de pe rețelele sociale!

Jocuri similare:

Îți place Steampunk Insta Princesses? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.