Stickman Army: The Defenders

Intră în universul jocului Stickman Army: The Defenders și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Protejează-ți teritoriul împotriva forțelor invadatoare în Stickman Army: The Defenders, un joc de acțiune intens, unde exploziile și focurile de armă acoperă constant ecranul. În calitate de general responsabil să te asiguri că dușmanii nu distrug tot ce îți este drag, trebuie să-ți plasezi cu grijă trupele astfel încât să poată respinge orice atac.

Cu un gameplay asemănător cu cel al ultra popularului Plants vs Zombies, selectează între diferite tipuri de trupe și plasează-le pe culoarele unde este cea mai mare nevoie de ele. Unele trupe sunt mai bune împotriva anumitor inamici, așa că trebuie să alegi cu atenție. Un comandant trebuie să scaneze în mod constant câmpul de luptă pentru potențiale avantaje, așa că și tu trebuie să fii atent la proviziile care cad din cer, cu care poți cumpăra tot mai multe trupe.

Devino un general pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Stickman Army: The Defenders? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.