Super Drive Ahead

Intră în universul jocului Super Drive Ahead și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Mașinile nu sunt tocmai cunoscute pentru capacitățile lor de luptă, dar asta nu l-a împiedicat pe Super Drive Ahead să pună două mașini una împotriva celeilalte într-un duel mortal. Vehiculele care participă la această luptă mecanică unică variază de la mașinile pe care le vezi pe șosea, la tancuri și alte vehicule interesante. Cu o idee precum lupta de mașini te poți aștepta la orice din partea combatanților.

După fiecare rundă ai posibilitatea de a câștiga monede, pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți mașina și pentru a cumpăra obiecte utile care te vor ajuta să te asiguri că vei fi ultima mașină care stă pe roți la sfârșitul luptei. Cu mai mult de 50 de niveluri, poți fi sigur că vei avea nevoie de toate ajutoarele pe care le poți primi, iar bătăliile din Super Drive Ahead devin din ce în ce mai dificile cu cât joci mai mult. Din fericire, devii, de asemenea, un luptător mai bun.

Câștigă bătăliile din arenele din Super Drive Ahead când te joci pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Super Drive Ahead? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.