Sushi Ninja Dash

Intră în universul jocului Sushi Ninja Dash și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Dacă îți plac ninja simpatici (și, să fim sinceri, cui nu-i plac?), atunci cu siguranță îți va plăcea mult Sushi Ninja Dash!Pentru a înscrie cât mai multe puncte în Sushi Ninja Dash trebuie să apeși pe ecran la momentul potrivit pentru a prinde diversele bunătăți împrăștiate pe tot parcursul nivelului.

Războinicii ninja erau cunoscuți pentru cantitățile lor abundente de agilitate, astfel că această trăsătură este cea care te va ține în siguranță de diferitele pericole din nivele . În aventura ta vei explora o varietate de medii, fiecare cu propria sa atmosferă unică. Cu siguranță îți va părea rău să lași unele dintre ele în urmă, dar în curând vei întâlni altele noi și interesante.

Controlul simplu al jocului Sushi Ninja Dash îl fac un joc minunat de luat și jucat ori de câte ori ai câteva minute libere.

Obține cel mai mare scor pe Jocurigratuite.ro și distrează-te de minune în Sushi Ninja Dash!

Jocuri similare:

Îți place Sushi Ninja Dash? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.