Table Tennis World Tour

Intră în universul jocului Table Tennis World Tour și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sportive!

Câștigă campionatul mondial cu jocul de tenis de masă Table Tennis World Tour. Intră în pielea jucătorilor profesioniști de ping pong, unul din cele mai practicate sporturi din lume, și concurează într-un campionat cu adversari de temut din toată lumea. Regulile jocului sunt simple, iar tot ce trebuie să faci este să ajungi la 11 puncte și să ai cel puțin două puncte în față adversarului.

Paleta se controlează foarte ușor, prin mișcări fine care se pot realiza fie cu ajutorul unui mouse sau folosind ecranul tactil al telefonului mobil. Înfruntă-ti adversarii într-un campionat care simulează pe cel din realitate, printr-un sistem în care crește nivelul de dificultate odată cu avansarea în clasament. Fii primul de pe podium și câștigă turneul in Table Tennis World Tour!

Jocuri similare:

Îți place Table Tennis World Tour? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri sportive pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.