The Impossible Quiz 2

Intră în universul jocului The Impossible Quiz 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu întrebări!

Rezolvă o altă serie de puzzle-uri amuzante și neașteptate atunci când joci continuarea unui joc de întrebări unic, The Impossible Quiz 2. În continuarea originalului, pe care îl puteți juca și pe Jocurigratuite.ro, sarcina dumneavoastră este din nou să vă pregătiți creierul pentru o rundă de întrebări care vă vor face să vă îndoiți de fiecare răspuns pe care îl luați în considerare. În The Impossible Quiz 2, la fel ca în predecesorul său, cheia pentru a rezolva testul este să gândești în afara cutiei și să te gândești de două ori înainte de a selecta un răspuns. Ceea ce poate părea evident la prima vedere, cel mai probabil este o întrebare capcană. Și având un număr limitat de încercări pentru a trece testul dintr-o singură dată, trebuie să analizați cu atenție fiecare opțiune.

Natura imprevizibilă a The Impossible Quiz 2 este ceva ce a moștenit de la primul joc, așa că, dacă aveți ceva experiență în primul joc, s-ar putea să fiți deja familiarizați cu unele dintre trucurile pe care le folosește jocul. Dar acesta este doar un mic avantaj, pentru că The Impossible Quiz 2 are grijă să vă aducă provocări noi și unice. Desigur, după ce veți afla care este răspunsul, vă veți întreba cum de nu v-ați dat seama mai devreme, dar o parte din distracție constă în adaptarea la setul unic de reguli pe care vi-l aduce The Impossible Quiz 2. Un lucru este sigur, și anume că numai dacă vei analiza cu atenție fiecare răspuns vei putea progresa și vei vedea ce premiu te așteaptă după ce termini The Impossible Quiz 2.

Găsește răspunsul la un alt set de provocări interesante atunci când joci The Impossible Quiz 2 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Ca și în primul joc, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta răspunsul și a interacționa cu jocul. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria impossible quiz:

  1. The Impossible Quiz Classic

Jocuri similare:

Îți place The Impossible Quiz 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu întrebări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.