The Lasso of Fortune

Intră în universul jocului The Lasso of Fortune și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Pregătește-te pentru niște explorări și asigură-te că ești pregătit să treci prin peșterile periculoase care te așteaptă în The Lasso of Fortune, un joc de puzzle care se bazează pe abilitățile tale de navigare și de manevrare a unei frânghii, care este singurul lucru care stă între tine, comorile pe care vrei să le colectezi și, de asemenea, singurul lucru care te ține departe de pericolele din nivele. În timp ce încerci să ajungi la destinație, exploratorul din The Lasso of Fortune a plasat frânghia în diverse locuri strategice, iar tu trebuie să tai cu grijă frânghia în așa fel încât să atârni departe de pericole și mai aproape fie de cheie, care te va duce la nivelul următor, fie de monedele pe care le poți colecta.

În timp ce mergi mai departe în peșteră, tot felul de capcane și pericole îți pot ieși în cale, iar tu va trebui să te adaptezi dacă vrei să reușești. De exemplu, în unele nivele trebuie să te ferești de ferăstraie uriașe care se învârt, sau în alte nivele nu poți tăia anumite părți ale frânghiei, deoarece aceasta este făcută dintr-un material mai rezistent.

Pentru a avansa prin The Lasso of Fortune, va trebui să prezici corect direcția oscilațiilor tale, așa că trebuie să te familiarizezi cu proprietățile unice pe care le are personajul și frânghia. Dar după câteva nivele, după ce vei învăța cum să te deplasezi în mediul înconjurător, te vei balansa rapid de la o comoară la alta.

În timp ce peștera pe care trebuie să o explorezi este una neprietenoasă, care adăpostește multe pericole, grafica și sunetele reușesc să transforme lumea din The Lasso of Fortune într-un loc captivant, în care fiecare nivel reprezintă o nouă provocare, dar pe care o poți depăși.

Colectează comorile din nivelele din The Lasso of Fortune atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului în locul în care dorești să tai frânghia, dacă joci de pe un PC. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, atinge ecranul în locul în care dorești să tai frânghia.

Jocuri similare:

Îți place The Lasso of Fortune? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.